Whllyano official video

Whllyano official video смотреть последние обновления за сегодня на .

RINDU - Bagarap feat. Whllyano (Official Music Video)

1750322
28527
471
00:02:55
14.10.2021

RINDU - Bagarap feat. Whllyano (Official Music Video) . Song title : RINDU Voc : Anyel Bagarap, 🤍Whllyano Songwriter : Whllyano, Anyel Publisher : Tupa Music Publishing Semoga bisa menghibur kam semua. Jangan lupa like, comment, share & subscribe. Nantikan video selanjutnya. GBU. LIRIK - RINDU Ko bikin sa tra bisa give up Rindu bantai sampai sa talipat Sa kadang rewel tra jaga sikap Ko dekat sa mo rasa polo Pasti hangat sa kan tidur sono Ko dapat waktu ko pulang dolo Sa tra suka sendiri lagi... Sa tra suka sendiri lagi lagi... Cuma di awal saja yang sa bisa Bertarung dengan rindu walau gelisa Sa pikir sa kan kuat waktu tong pisah Pass lewat 4 bulan hampir sa gila Setiap malam sa tra tidur nyenyak Sa cuma pikir ko dalam sa pu benak Kapan ko pulang biar tong ulang Karna sa pu rindu sudah sampe ke tulang Sa rindu ko Rindu polo ko karna cuma ko Karna cuma ko yang bisa buat sa tenang Semoga ko disana bahagia dan senang Ko ingat sa tunggu ko kembali lagi Sa tunggu ko disini Sa su tara bisa hidup tanpa ko Sa su tara bisa sendir . #Rindu #Bagarap #Whllyano

Whllyano - Killer (Official Video)

1454481
28784
1323
00:02:56
10.07.2019

holla semua sa ada lagu yang mungkin enak buat kam dengar Judul : Killer Artist :whllyano Album :jalan Terakhir shooting by ipangkribo music by whllyano mixing by Whllyano maksihhh semua ohh iyo kalau kam suka lagu ini jangan lupa bantu sa buat share ehh maksihhhh Whllyano Killer( Lyric) sa musti hold down kala sa hati su mulai lobang goncang sa pikiran kacau tara sopan karna cinta yang kini ko kas takandas sumpah sa tra sangka sa pacar berdarah yudas slama tong jalan sa tra pernah tau sa jaga hati walau torang jauh sa percaya ko walau jarak tra jangkau sa sabar tunggu waktu sampe nanti jumpa kau sa dengar orang dong cerita jujur sa tapukul waktu dengar tu berita ey ko asik jalan gandeng lain sa tahan hati lihat perkembang ko bermain sampe di ujung jalan ko bilang over ko kasih alasan you can't be my lovers sa trima kenyataan kini sa joker semoga all you do kam indah forever Chorus sa terlalu bodoh ko tau i falling love in the wrong place that is you fucking all the mistake to loving you now do i more fucking know who are you dan ko pintar kasih jatuh pas sa love sa akui saat waktu ko menang full tapi jang ko coba balik try to hold ko trakan dapat tempat indah like before sa malu deng teman ketika dong tanya ko sa gelisah tra tenang bukan satu beban sa pikiran kacau balang ko disana su senang fucking bila ingat dolo ko masih dalam sa pu polo ko bikin nyaman sa pun tulus cinta ko lebih dari sa pu diri sendiri but all the fucking bullshit ko tikam moh sadar sa tra rasa ko su go sa marah ko percuma ko suka moh sa mundur deng terpaksa and let you go i don't like if thinking this joke not fun,i'm fucking really love i hope god bless you all the time i make a sure don't worry i will be fine i don't like if thinking this joke not fun,i'm fucking really love i hope god bless you all the time i make a sure don't worry i will be fine Chorus sa terlalu bodoh ko tau i falling love in the wrong place that is you fucking all the mistake to loving you now do i more fucking know who are you dan ko pintar kasih jatuh pas sa love sa akui saat waktu ko menang full tapi jang ko coba balik try to hold ko trakan dapat tempat indah like before Chorus sa terlalu bodoh ko tau i falling love in the wrong place that is you fucking all the mistake to loving you now do i more fucking know who are you dan ko pintar kasih jatuh pas sa love sa akui saat waktu ko menang full tapi jang ko coba balik try to hold ko trakan dapat tempat indah like before

Whllyano - Go Away (Official Video)

5595837
64083
2266
00:02:15
28.11.2018

holla geng sa ada lagu yang mungkin enak buat kam dengar judul : Go Away Artist : Whllyano.Marcellino.Wiay album : persetan Bingetz location: Yoho Beach Resort/taiwan/pingtung city shotting By Kribo ipang direct by whllyano Xsleep Brother's Nh2f Official video lyric Tra boleh ko unlock Tahan ko pu stok Nyaman ko su rasa kenapa harus stop Ey Barang itu yang ko cari Jang omong kosong Stop tipu sa kemari Sa tra bodoh goblok. Ey Cinta tuh sekali Trakan tong ulang lagi. Ko su making trouble jang mimpi tong kembali. Sa su trakan ibah Persetan deng ko ey, Ko tra lagi indah. Eh pigi ko. Damn,trakan bale deng ko Sa hati trada tempat untuk mantan kaya ko ey Saat manis su habis ko tinggal buang Ko cari yang lain ko double tempati ko ruang Ey Tra usaha caper Percuma, Sa trakan baper tentang kisah yang lama Sa su wakeup Dari mimpi buruk When we break up I never back to look that Go away Cause i don't want you I dont want you I don't need you fucker And all about you Go away Cause i don't want you I don't want you I don't need you fucker And all about you (Chorus) Tra boleh ko unlock Tahan ko pu stok Nyaman ko su rasa kenapa harus stop Ey Barang itu yang ko cari Jang omong kosong Stop tipu sa kemari Sa tra bodoh goblok. Ey.Cinta tuh sekali Trakan tong ulang lagi. Ko su making trouble jang mimpi tong kembali. Sa su trakan ibah Persetan deng ko ey, Ko tra lagi indah. Eh pigi ko. semoga kam terhibur dengan sa punya karya-karya maksih sudah support sa selalu god bless all don't forget to like//coment//subscribe/and share this video thank for all W.M.W

Whllyano feat. Lean Slim_Sa Mau Koi_Tojana (Official Music Video) | XB Gang

16801220
217184
10347
00:03:02
12.03.2020

holla geng tong dua ada bawah lagu yang mungkin enak di kam telinga nih judul : Tojana artist : Lean Slim & Whllyano Album : kas biar dia kameramen By Pace Komar music By Whllyano trima ksih sudah dukung sa sejauh ini salam sayang salam rindu buat kam semua God blessing lyric tojana su bukan baru kalau sa sayang ko su lama tau kalau deh su deng ko sa malaz tau tra mau let you go sayang sa mau ko saja tapi lama lama sa mulai rasa kalau ko tuh tra pernah ada rasa cintah kah sayang semua ko buang percuma sa mau koi ko mau dia sa su berjuang tapi sa kalah sa syng koi ko cinta dia biar sudah sayang sa mengalah haaaaa,aaaaaa laaaa lala laaa laaa oh hell no f*cking n*gga let you know i'am fighting to got it she love no low sa tra kacang sama deng ko datang culik langsung go dasar setan alas ko mother f*cker stupid donkey you ko tra lebih dari sampah mo ko bawah deh cukardeleng seh ko bawah deh baru kam sey,awas sa mabuk kadang rese sa mengalah karna di ending sa su kalah kam bahagia dengan terpaksa sa kasih salam sa mau koi ko mau dia sa su berjuang tapi sa kalah sa syng koi ko cinta dia biar sudah sayang sa mengalah sa mau koi ko mau dia sa su berjuang tapi sa kalah sa syng koi ko cinta dia biar sudah sayang sa mengalah sanewsie nau..... toyana toyana toyana toyana sa sayang ko

Whllyano - Ko Segalanya (official video)

3065780
44899
1313
00:02:43
30.03.2019

holla geng sa ada lagu yang mungkin enak untuk di dengar Judul :Ko Segalanya Artist :Whllyano album :jatuh cinta prod : XB Gang camera : Samsung S6 Edge shoot video by Kribo ipang IG Whllyanowiay Fb Whllyano Marcellino Wiay maaf kalau banyak kekurangan dalam pembuatan video maksih buat kam semua yang sudah selalu support sa sampai sejauh ini,Tuhan berkati kam semua oh iyo jangan lupa like//coment//subscibe kalau kam suka lagu ini bisa bantu sa untuk bagikan juga (share) God Bless WMW Lyric_ Ko Segalanya lama tong teman lama tong dekat lama sa ingin jadi ko punya pelengkap sa masih menanti waktu yang tepat sa ingin ko hati cepat sa dekap reef ko tuh sgalanya yang tau semua sa pu baik sampe buruk ey your be fine sante turut ey ko terbaik yang sa tau ey hanya ko yang sa mau ey hanya ko yang sa mau sa su lama rasa tapi binggung harus mulai dari mana sa su gelisah ingin kasih tau kalau ko sa cinta sa tra bisa santai hati siksa batin mcm padat bantai sa yakin sampai keinginan hati ni harus tercapai tong su lama konco saling baku mengerti ko tau harus buat apa kalau sa letih ko ada setiap saat senang maupun sedih sa tra dengar ko pu kabar satu hari sa sepi ey ey sa suka suka sa su bilang mama kalau ko sa suka smoga moga ko mau jadi yang terakhir pelengkap sa crita

Cukup - Acha Randongkir feat Whllyano ( Official Lyric Video )

389
42
19
00:03:02
19.01.2023

Jangan lupa untuk nikmati video-video terbary dari channel saya🙏 Jangan lupa like,komen dan shere 🥰 Mohon izin bang 🙏🙏 Acha Randongkir - Topic 🤍Whllyano Song From : Anca Randongkir feat Whllyano Original Song by: 🤍 Follow my Instagram 🤍 Judul/Title : Cukup Thanks For Watching! Tag : #cukup #sakorbankansegalanya #cukuplirik #ancarandkngkir #lirikjangcukup #demikobisadengannya #Liriklagujangcukup #Rakathits #Lagutimur #laguhits #lagutimurhits #hitstimur #laguasik #lagurakat #hitsrakat #tiktokindonesia #timursonghits #hitstimurlagu

Whllyano - Dong Cerita (Official Video)

904860
21141
754
00:02:32
24.03.2020

Holla geng Ada lagu yng sa buat Mungkin enak untuk di dengarkan Judul : Dong cerita Artist : Whllyano Album : don't hear them Cameramen : Lean Slim Camera : Iphone 8 Plus Music by whllyano Thanks buat semua yng sdh bantu dukung God blessing torang semua Oh iyo jang lupa Like/coment/subscriber Jang lupa share kalau kam suka Mksih semua Salam yano Salam Damai lyric DONG CERITA dong cerita sa ko dengar dong nilai dari akar semua benar benar dong pu goblok macam donkey berusahan jadi hakim di depan koi ey sa fucking don't care tra perduli dorang slahkan play i keep it watching dong pu game dong bebas mengarang ey sampe gem please saring mana saran mana jaring please thinking baru slakan bikin planing they fuck up they shit bullshit cakap the want it we quickly break up kapa (chorus) darling i swear they wanna we pullin up jang ko trust them they thinks they can ruined all things fuck up they just wanna ruined your brain they really don't care all the fucking problem in we face if something will be happened they just see they are laugh at as hand up go far they are motherfucker bitch jang terlalu banyak dengar orang dorang tau apa tentang torang susah deng senang tong yang rasa jalani deng tenang sperti biasa dong siapa dong siapa hanya penasehat kala musim panas saja waktu hujan dong kemana waktu sa deng ko susah itu dorang dimana dong isi racun dalam beer please hear me darling jang ko drink dong ingin ko jauh jauh dari sa dong ingin ko untuk lepas sa dong tuh hanya angel from the hell tra lebih dari fucker wanna kill ko pu hati hati-hati jang sampe terjerumus 2 kali dong tuh hanya angel from the hell tra lebih dari fucker wanna kill ko pu hati hati-hati jang sampe terjerumus 2 kali (chorus) darling i swear they wanna we pullin up jang ko trust them they thinks they can ruined all things fuck up they just wanna ruined your brain they really don't care all the fucking problem in we face if something will be happened they just see they are laugh at as hand up go far they are motherfucker bitch

Whllyano - Tetap Hanya Ko (Official Music Video)

159077
6276
245
00:03:32
28.03.2022

hallo gangs ada lagu baru yang will bawa nih semoga enak di dengarkan Judul : Tetap hanya ko Artist : Whllyano wiay Album : Sa pu mimpi dirrect by Pascallino Worait music by Morde sawaki ( M.A.C ) Tetap hanya ko (Lyric) Rap Verse 1 berharap ko baik ada perasaan yang kini terkait bersama ko baik i want to still keeping your're time Bikin all fine Trakan kas rusak cinta ganti ko dengan lain Karna cinta butuh terbuka Walau pernah terluka Masa lalu jadi alas kaki jalan ke muka Stay cool sa temani sampe tujuan Trakan geser janji tra putar haluan jika besok lusa tong ada masalah ada sempat salah mari duduk dan bicara cari dimana letak api yang bikin ko marah kasih pecah kasih pecah tuh perkara karna cinta saling butuhkan bukan tuduhan saling mengisi kekurangan bukan ocehan kalau nanti sampai waktunya terjadi sa masih disamping ko berdiri tra pernah lari Chorus sa janji trakan bikin problem if someday we have a trouble tetap cuma ko trakan double we are couple no fucking ko bukan mantan jadi sample sa percaya proses sa kan tunggu cepat atau lambat trus tunggu sampai indahnya waktu sa berdoa sama Tuhan dan sa mengaku ko yang jadi pacuan langkah kaki kejar tujuan dengan ko,,,,,, sa bersandar dalam susah,senang tetap masih ko tetap hanya ko rap verse 2 sa bilang semua depan dorang cerita banyak tentang torang ko yang the last sa malas ganti lain orang su ada ko kini sa tra lagi sendiri putuskan tentang apapun trakan bisa sendiri karna ko su hadir untuk lengkapi tutupi yang kurang lebihnya hopless Tuhan berkati thank you for all thank you for love thank you su jadi pather handal di kalah sa letih Chorus sa janji trakan bikin problem if someday we have a trouble tetap cuma ko trakan double we are couple no fucking ko bukan mantan jadi sample sa percaya proses sa kan tunggu cepat atau lambat trus tunggu sampai indahnya waktu sa berdoa sama Tuhan dan sa mengaku ko yang jadi pacuan langkah kaki kejar tujuan dengan ko,,,,,, sa bersandar dalam susah,senang tetap masih ko tetap hanya ko darah dong juga jang lupa follow will punya Instagram Whllyano wiay 🤍 muliafloo 🤍 pascallino worait 🤍

Whllyano - Kala Sa Kalah (Official Video)

4493533
57488
2028
00:02:42
25.02.2019

holla geng sa ada lagu yang mungkin enak buat kam dengar nih Judul : kala Sa kalah Artist :Whllyano Album : galau Bingetz Prod :XB Gang shoot By ipang kribo you can find me in social media IG Whllyano_wiay Facebook Whllyano Marcellino wiay jang lupa like/coment/subscribe dan kalau kaka ade dong suka lagu ini bisa bantu sa share eh maksih buat semua yang sudah selalu dukung sa punya karya sampe se jauh ini. salam yano salam NH2F salam damai lyric su kasih hati ko minta lagi jantung sa stengah mati ko asik tikung tikung ey eh sa terluka ulang kali karna ko diam sa tutup sembunyi semua dari ko ey sa tenang pura pura senang tong hubungan kini sudah rengang sa su siap sedia di kala sa kalah nanti sa kan tegar berdiri sendiri tanpa ko lagi jika nanti yang ko pilih bukan sa sa telah siap bergeser tanpa ko paksa sa kan hapus semua mimpi tentang ko biar sa berkela sendiri sudah toh jalan masih panjang tra perlu cemas kalau su tra butuh sa silahkan saja ko lepas sa terlalu besar hati untuk respon saat kam dua baku maraju lewat telfon ko tra sadar sa pu sabar untuk bertahan selalu dampingi ko untuk selalu berdiri temani ko walau sa tau nanti sa kehilangan ko sudah habis mungkin tong pu masa su terlalu dekat batas kadarluasa biar waktu yang antar hingga kesana pelan-pelan saja sa nikmati suasana hey hey hey hey waktu su hampir tiba sa berkemas hey hey hey biar saja tong pisah jang cemas su kasih hati ko minta lagi jantung sa stengah mati ko asik tikung tikung ey eh sa terluka ulang kali karna ko diam sa tutup sembunyi semua dari ko ey sa tenang pura pura senang tong hubungan kini sudah rengang sa su siap sedia di kala sa kalah nanti sa kan tegar berdiri sendiri tanpa ko lagi

Whllyano - Mana (Official Music Video)

81402
4893
233
00:03:36
18.08.2022

Whllyano - Mana (Official Music Video) hallo gang ada yang mungkin enak di dengar sekaligus mewakili hati Judul : Mana Artist : Whllyano Wiay Album : Sa pu Mimpi Music by Morde Sawaki (M.A.C) Guitar by Frans Wermasubun (Merauke) dalam video will menceritakan dua sahabat yang berasal dari kaum kalangan bawah dan kalangan atas yang mengejar mimpi mereka masing- masing namun di tengah proses berjalanan waktu sih jun dari kalangan bawah mampu mengapai mimpinya tanpa beasiswa namun masih bisa berusaha mengejar mimpi yang lain di waktu yang tepat. semoga bermanfaat, salam yano salam damai MANA LYRIC Ale mari kas rame berhenti sibuk urus lain satu gelas kopi panas bukan sloki toki panas senja turun ujung air kas basah mata deng birahi banyak mimpi belum raih jang susah hati coba lagi Chorus mana..mana.. mana dong janji tipu tipu mana... mana...mana.. dong pasti mati baku ikut #INTRO Verse II sudah mati rasa tra dapat beasiswa siswa/siswi paksa teriak dorang tutup telingga kas jalan satu satu sepupuh deng serumpung jang bikin patah bahu tong pulang kampung Tokok sagu Chorus X2 mana..mana.. mana dong janji tipu tipu mana... mana...mana.. dong pasti mati baku ikut

Whllyano - Nikah Gereja (Official Video)

267862
10486
376
00:02:48
21.02.2022

Hallo gang Semoga kam terhibur semua

Whllyano - Juliana (Official Video)

2110902
23081
673
00:03:02
01.02.2021

Holla geng Sa ada coba video juliana, Semoga kam suka Editor by pacejepret13 Kondjol squad #Whllyano #Juliana #WhllyanoMarcellinoWiay

Whllyano - Ko su Change (Official video)

355362
12440
391
00:02:35
22.10.2021

hallo gang sa ada bawah lagu yang mungkin enak untuk di dengarkan judul :Ko su changed artist : Whllyano wiay album :Go away shoot :lean Slim lyric Ko su changed Sa sempat tanya ko badiam tra bicara ko menghilang entah kemana sa su tau ko deng siapa karna ko sa balik arah balik kanan cause i'm fall dalam bara ko tuh parah bikin wall deng pembatas ko pu cara fuck you sa cape marah marah ko terlalu santai main api sa tabakar dan ko menepi ko bawah dia dan ko sembunyi ko bahagia sa siap pergi CHORUS ko alasan deng dong... kam rapot baru baku gendong.. su parah baru ko mo let gone.. fuck you ko su change.. rap 2 ko tra perlu ko moh cari alasan ketika sa salah ko bikin jadi balasan tra perlu lagi ko kirim pesan jika omong kosong yang jadi kesan sa su bilang sama ko dulu kalau salah paham kas tau jang diam polo akan ko bikin seakan sa dalang dari semua yang ko permasalahkan ko su bahagia deng dia ko tipu saya deng niat ko baku bawah deng dia sa sengaja tra lihat CHORUS ko alasan deng dong... kam rapot baru baku gendong.. su parah baru ko mo let gone.. fuck you ko su change.. ko alasan deng dong... kam rapot baru baku gendong.. su parah baru ko mo let gone.. fuck you ko su change.. trima kasih buat semua yang su dukung yano terus God bless selalu salam yano salam damai

Whllyano - Get You Someday (Official Video)

226341
8020
285
00:02:50
15.05.2019

holla geng sa ada lagu yang mungkin enak buat kam dengar nih siapa tau kam suka judul : Get You Someday artist : whllyano album :fall in love shoot by Ipang Kribo camera by samsung s6 edge music by whllyano makasih buat semua dukungannya kalau kam suka lagu nih kam bisa bantu sa buat share like jika kam suka. maaf kalau kualitas video dari sa kurang maksimal minta maaf skli buat semua

Whllyano - Ko Harus Tau ft Eynes’Q (Official Video)

413411
12609
560
00:03:18
28.03.2021

Holla geng Kali ini sama Eynes’Q ada bawahkan lagu yan mungkin enak di dengar nih Judul : Ko Harus Tau Artist : Whllyano ft Eynes’Q Album : galau bingetz Direct by ALDO SM Model :Riany Pastika Mentari Windesi : Adrian kamiroki Teman” juga bisa follow tong pu IG Di sini Model Riany pastika 🤍 Rap and model Eynes’Q 🤍 Model Adrian kamiroki 🤍 Directed Aldo SM 🤍 Semoga kam terhibur #EynesQ #KoHarusTau #Whllyano

Jangan Bagi Lagi - Bagarap feat. Whllyano (Official Music Video)

101181
3843
141
00:02:42
21.03.2022

Jangan Bagi Lagi - Bagarap feat. Whllyano (Official Music Video) Semoga bisa menghibur kam semua. Jangan lupa like, comment, share & subscribe. Nantikan video selanjutnya. . Artist: Whllyano, Bagarap Song title: Jangan Bagi Lagi Songwriter : Anyel/Whllyano Publisher : Tupa Music Publishing ©2022 BAGARAP under exclusive license to Tupa Music #JanganBagiLagi #Whllyano #Bagarap

Whllyano - Menunggu (Official Video)

181534
8956
273
00:03:47
14.01.2022

hallo dear judul : Menunggu artist :whllyano wiay music by whllyano direct by pascallino Menunggu lyric chorus Mana ada Mana mungkin bisa sa mo tada Tunggu lama Sa lelah sendiri Hampir sama Ko bilang luka belum juga pulih sejak lama Su makan tahun ko masih disitu tra kemana verse I Ko bilang tunggu Kalau torang jodoh pasti bertemu Kalau hari indah hanya deng sa tuh Jelajahi dunia hanya deng ko tuh Trakan dapat cela mo bagi waktu Kalau boleh Sa ingin mo bilang please menoleh Sa su bosan tunggu tunggu tanpa ko e Ko kurang peka tuk baca kode Sampai nanti sampai ketemu Hanya itu yang sa temu Chorus Mana ada Mana mungkin bisa sa mo tada Tunggu lama Sa lelah sendiri Hampir sama Ko bilang luka belum juga pulih sejak lama Su makan tahun ko masih disitu tra kemana verse II Sa menunggu berharap tenang Tapi hati hancur deng pelan Ko kasih luka lewt waktu Panjang info sa please jang bikin rapuh Ragu ragu bilang Tra usah bikin beban Ko masih fleshback luka lama Ko butuh medis bukan drama thank for watching this video

Whllyano - Ko menang banyak (ft lean slim) Official Music Video

232919
8126
182
00:03:22
01.08.2022

hallo gang semoga menghibur semua

Whllyano - Ko cara Tara Bae (Official Video)

608562
13756
600
00:02:39
08.11.2019

holla semua sa ada lagu yang mungkin enak buat di dengarkan nih Judul : Ko Cara Tara Bae Artist :Whllyano wiay Album :Galau Bingetz Music by Whllyano DoP : ipaangkribo Published by Tupa Publishing oh iyo jang lupa like//coment//subscribe juga eh kalau kam suka lagu nih bantu sa share juga ehh, maksihh semua salam yano salam damai ©️ 2019 Whllyano Wiay, under exclusive license to Tupa Music ℗ 2019 Whllyano Wiay, under exclusive license to Tupa Music

Whllyano - Hitam Manis ft. Thabie (Official Music Video)

39514
1912
68
00:02:39
13.10.2022

hallo gang hari ini sa sama thabie ada bawahkan lagu yang mungkin enak di dengar Judul : hitam manis artist :Thabie ft Whllyano album :Go Away direct by Pascallino worait kamera Ebet kallem lyric Thabie ft Whllyano _Hitam Manis ko tuh hitam manis merah delima mawar indah itu ko pantas terima kalau senyum saja buat sa gila apa lagi hidup bersama didunia chorus pandai pandai saja memilih yang terbaik pandai pandai saja mencari rusuk yang hilang rap verse sa pencandu manisnya mentari bawah cahaya sa berpaling dari sudut dinding gelap bahaya ko su datang kasih nyaman bikin sa tra berdaya sa pu cinta terakhir cuma ko sa yang percaya setelah,luka su ada tong dua terbelah tercelah,berkunjung waktu yang hadir membelah kulit cantik mata lentik itu hanya cerminan manisnya hanya tutupi busuknya hati berlinang chorus pandai pandai saja memilih yang terbaik pandai pandai saja mencari rusuk yang hilang

Whllyano - Semoga Bahagia (Official Video)

153333
7029
291
00:02:08
05.11.2020

holla geng sa & dan slim ada bawah satu lagu lagi judul : Semoga Bahagia Artist : whllyano wiay % lean slim album : aman sayang semoga kam suka trima ksih banyak #Whllyano #SemogaBahagia #WhllyanoMarcellinoWiay

Whllyano - Bunga Merah (with Lean Slim) Official Video

869027
17444
708
00:03:16
17.04.2021

Holla semua Tong dua slim ada bikin lagu yang mungkin asik di dengarkan Judul : Bunga Merah Artist : lean slim & whllyano Album : cemburu buta Model : margert worabay Editor by pacejepret13 Teman” juga bisa follow tong punya Ig di bwah nih Margert worabay 🤍 Lean slim 🤍 Pacejepret13 🤍 Whllyano wiay 🤍 Trima kasih semua yang sudah support yano terus God blessing always Salam damai Salam yano #BungaMerah #LeanSlim #Whllyano

Whllyano - SEDIH ft. Dhoty (Official Music Video)

73609
4739
341
00:03:11
06.09.2022

Whllyano - SEDIH ft. DhotyCrew (Official Music Video) hallo guys sa deng Dhoty ada bawakan lagu tentang tentang suara kecil yang benari di ungkapkan lewat lagu Judul : Sedih Artist :Dhoty, Whllyano Album : bebas Berfikir kameraman : 🤍 Pilot drone : 🤍 photografy : 🤍 thanks full tim utusan bupati kaimana Emang Kaimana 🤍 Andreas Nauseny Pattiata 🤍 dan semua team penari trima kasih kaka dong semua Tim Tari Sanggar PAM GKI GWERESHERA PUTRA : ( Dharsy ) FB : Dharsy Papeda 🤍 ( Fando Nyai ) FB : Fando Maker Nyai 🤍 ( M3X ) FB : Mex Liongky Mniber Ranggafu 🤍 ( Riler Ronsumbre ) FB : Ridev Rdr 🤍 ( Hekbert Hombore ) IG : ebhe.ebhe.528 🤍 PUTRI : ( Novalia Paulin Aninam ) IG : nvlinces04 🤍 ( Zulfa Nova Rizkia Hambagi ) IG : Rlambagisirfefa 🤍 ( Yustin G.N Kubewa ) IG : uthyn 🤍 ( Debora Isoga ) IG : Debora isoga 🤍 ( Selvina Isoga ) FB : Seliyy isoga 🤍 trima kasih buat kaka Anis taran,kaka emooz,kaka brian kendi,dan semua teman” yang sudah ikut bantu, kordinir selama di kaimana, thanks full trima kasih banyak untuk semua teman" di kaimana Tuhan Yesus berkati

Whllyano - Trada Yang Bisa (Official Video)

184153
7053
317
00:03:44
17.02.2021

Holla geng Sa sama teman" ada bawahkan lagu yang mungkin enak untuk di dengarkan Judul : Trada yang bisa Artist : fredy suruan Ichall99 Whllyano wiay Album : cinta bangetz Model : neldy andoy Editor by pacejepret13 Dong juga bisa follow tong pu Ig Neldy andoy 🤍 Pacejepret13 🤍 Ichall ninetynine 🤍 Whllyano wiay 🤍 Fredrick suruan 🤍 Location shoot Pantai naikere Pantai worbak Semoga kam terhibur Salam yano Salam damai #Whllyano #TradaYangBisa #WhllyanoMarcellinoWiay

DHOTY ft WHLLYANO KITA BERTEMAN SAJA ( Official Video)

79964
4418
173
00:03:11
23.09.2022

hallo geng ada lagu yyang mungkin enak di telingga nih Judul : Kita berteman saja Artist : DhotyCrew Ft Whllyano album : Go Away kameramen : Emooz pilot drone :dave Support by AEVA Resort Bupati kaimana 🤍 Rumah Kreatif kaimana Pak.Anis Taran ( NUSANTARA 5 ) Dhotycrew Emang Mc

TIPU SAYA - Whllyano x Bagarap (Official Music Video)

116391
4258
219
00:03:19
17.02.2022

TIPU SAYA - Whllyano, Bagarap (Official Music Video) . Artist: Whllyano, Bagarap Song title: Tipu Saya Songwriter : Anyel/Whllyano Publisher : Tupa Publishing LIRIK Darling i’m in love I’m in love with you I tryana hold you Sabar sabar tahan ko Tapi ko pu hati Masih keras begitu Sa mau ko tapi ko masa begitu Pigi jauh kastinggal saya Sayang.. Pilih dia yang lebih mapan Dari saya.. Sa tau ko su hamil baru ko Telefon saya Hanya mau minta maaf karna sayang Ko su tipu saya Ko su kelewatan batas Sa pu baik ada batas Jang cari sa waktu stress I can't do anything else Ko kas hancur sampe ampas Ko anggap de lebih pantas Sa langsung angkat hand Waktu tau ko sama de Ko pigi dengan dia yang ko anggap bisa Anggap saja tong tra pernah punya kisah Ko boleh ko yang top Trimakasih cinta Kenapa harus harus begitu Kenapa status ko pake pele ko pu tipu saya Kenapa… ko tra bunuh satu kali Dari pada begini Pigi jauh kastinggal saya Sayang.. Pilih dia yang lebih mapan Dari saya.. Sa tau ko su hamil baru ko Telefon saya Hanya mau minta maaf karna sayang Ko su tipu saya Copyright ©2022 BAGARAP #TipuSaya #Whllyano #Bagarap

Whllyano XB Feat. Rider BHC - Sa Pu Cinta [Official Video]

1782747
18385
716
00:04:14
11.02.2019

Official Video Tittle _ Whllyano XB Feat. Rider BHC - Sa Pu Cinta [Official Video] Direct & Edited By RICKYDONALD Anak Kampong 2019 Suportby Anak Kampong & NH2F juniorabepura15🤍gmail.com [ Hanya Untuk Bisnis ] Visit Rider B.H.C online: 🤍 🤍 Visit Ricky Donald online: 🤍 Follow & DM For Editing,Direct Video

Whllyano - Sa Pu Lovely ft. Jeinqueen, Anyel Bagarap (Official Music Video)

1665034
27792
800
00:04:36
17.01.2021

Holla geng Tong 3 ada lagu yang mungkin bisa hibur kam pu hti,semoga kam suka Judul : Sa Pu Lovely Artist : Jeanqueen, Anyel Bagarap, Whllyano Album : Jatuh Cinta Music by Whllyano Camera : Anyel Bagarap Editor by pacejepret13 Published by Tupa Publishing Support by jack komboy Jang lupa like//coment/subscribe Jang lupa bantu torang share juga trima kasih Salam damai Salam yano See you #Whllyano #SaPuLovely #WhllyanoMarcellinoWiay

Whllyano - Ko pergi jauh jauh ft. Lean slim (Official video)

110509
5643
164
00:03:02
13.04.2022

hallo geng sa deng lean ada bawakan lagu yang mungkin enak buat kam dengar Judul : Ko pergi jauh-jauh Artist : Whllyano wiay Lean slim album : Go away music by billbe Direct By pascallino Engel kallem teman-teman juga yang suka lagu ini boleh bantu will share,like dan sub will pu channel tuh still grow up ohh iya jang lupa kasih tinggal saran,kesan,dan semua yang bro dong mau bilang di kolom komentar wish you all the best salam yano salam damai KO PERGI JAUH -JAUH (lyric) Ko tuduh sa dari dulu ko bilang sa nih selingkuh ko paksa sa harus mengaku deng barang yang sa tra tau sa diam sayang sa dengar ko kelakuan su kasar ah biar sayang ko benar ini su waktunya torang dua bubar Chorus Ko pergi jauh-jauh ko su trada pengaruh ko jungkir balik juga sa su malas tau makanya jang terlalu bikin pusing kepala sekali ko tasalah sayang ko pu susah verse rap ( lean slim) ko kasih panas macam kompor sa kalah banyak ko yang gacor skali-skli coba kali kali biar imbang tong dua baku bagi jang sampe salah satu makan hati bahaya parah bisa lemas bestie you needed feel don't fucking push me ko trakan get it my feel Gedi batang lombo deh balendir jang tambah-tambah deh bisa cair kalau nona su cerewet banyak bertanda hubungan nih mo berakhir tete dong marah nene tra suka deh cucu sengsara itu bertanda piring su picah jang kembali bawah Chorus Ko pergi jauh-jauh ko su trada pengaruh ko jungkir balik juga sa su malas tau makanya jang terlalu bikin pusing kepala sekali ko tasalah sayang ko pu susah

Whllyano - Kas Tau (Official video)

467258
12373
503
00:01:41
05.08.2019

holla semua ada yang munchkin enact buat di dengar nio judul : Kas tau album : rinds bingezt Artist :Whllyano wiay Music BY Rider B.H.C maksihh buat semua yang su nonton kalau teman" dong mau lagu ini di kasis tamah panjang silahkan comment di bawah. oh iyo bantu sa share juga ehh, maksihh semua

Really Love You - Whllyano ft Dr'j 483 (Official Video)

170045
7197
249
00:03:54
22.09.2021

holla geng sa deng Dr'j 483 ada bawah lagu yang mungkin enak buat di dengar Judul :Really love you Artist :whllyano x Dr'j 483 music by Dr'j 483 thanks full buah semua yang sudah bantu proses videonya oh iyo kalau kam suka bantu sa share eh thanks you #Whllyano #ReallyLoveYou #Dr'j483

Whllyano - Your Friends (Official Video)

162959
8043
357
00:03:34
22.08.2021

holla geng ada lagu yang sa bawakan lagi semoga kamu suka judul : your friends artist : whllyano wiay album :siap sedia kameraman :lean slim : pascall We used iphone 8 plus trima kasih sudah support will sejauh ini god bless all #Whllyano #YourFriends #WhllyanoMarcellinoWiay

Whllyano_ Wiama you take my heart(ft DJ sammy manggo rap x AK753 x Adhi GTA

290412
9029
309
00:04:28
21.12.2022

hallo semua kali ini will collab sama DJ sammy x AK753 x Adhi GTA tong bikin lagu tenang whos the real wiama???😊🤭 JUDUL : Wiama You take my heart ARTIST : whllyano x DJ sammy manggo rap x AK753 x Adhi GTA ALBUM : sa pu mimpi MUSIC by DJ SAMMY, manggo rap MODEL : Roslyn,Anggie,Oan LOKASI : Sarfambay,Gapensi,Pelabuhan waropen,Pulau nao dirrect by PASCALLINO asisten : Nuel kallem : engel kallem SUPPORT BY MILAN GROUP Trima kasih juga untuk semua teman” yang sudah ikut membantu dalam proses pengerjaan video will love so much and thanks full jangan lupa like coment and subscribe and bantu will share juga trima kasih semua untuk dukungannya

"Cukup" | Acha Randongkir ft whllyano

234428
5129
229
00:03:03
04.03.2020

Selamat menonton 🙏

EPO D'FENOMENO - NATAL LEWAT TELEPHONE FT WHLLYANO (MUSIC VIDEO)

849128
17318
679
00:02:14
16.12.2019

🅿 𝗥𝗨𝗠 𝗙𝗔𝗥𝗔𝗥𝗨𝗥 𝗣𝗥𝗢𝗗𝗨𝗖𝗧𝗜𝗢𝗡𝗦 𝐒𝐈𝐍𝐆𝐋𝐄 𝐀𝐋𝐁𝐔𝐌 𝐅𝐄𝐍𝐎𝐌𝐄𝐍𝐀𝐓𝐀𝐋 (𝟐𝟎𝟏𝟗) © SONG WRITTER 𝙀𝙋𝙊 𝘿'𝙁𝙀𝙉𝙊𝙈𝙀𝙉𝙊 🤍 RECORD STUDIO 𝙍𝙐𝙈 𝙁𝘼𝙍𝘼𝙍𝙐𝙍 🤍 MUSIC PRODUCER 𝙒𝙃𝙇𝙇𝙔𝘼𝙉𝙊 🤍 MIXING & MASTERING 𝙒𝙃𝙇𝙇𝙔𝘼𝙉𝙊 🤍 DIRECT & EDITOR MV 𝙈𝙏 𝙂𝘼𝙄𝙇𝙀𝘼 🤍 RECORD LABEL 𝘼𝙆𝙐𝙎𝘼𝙍𝘼 𝙈𝙐𝙎𝙄𝘾 🤍 WARDROBE 𝙉𝙊𝙆𝙀𝙉 𝘾𝙇𝙊𝙏𝙃𝙄𝙉𝙂 🤍 _ RESERVATION ARTIST 🎤 ☎ +𝟔𝟐𝟖𝟐𝟐𝟗𝟗𝟓𝟓𝟐𝟏𝟖𝟕 (𝙍𝙀𝙉𝘿𝙍𝘼) 📩 𝐊𝐞𝐣𝐨𝐫𝐚𝐩𝐨𝐟𝐟𝐢𝐜𝐞🤍𝐠𝐦𝐚𝐢𝐥.𝐜𝐨𝐦 #ALBUM #FENOMENATAL

Whllyano - MY LAND PAPUA (Official Video lyric)

581159
18112
1260
00:02:51
01.09.2019

holla geng kali ini sa bawah lagu tenang papua karna sa salah satu bagian dari papua sa berkarya untuk nama papua dan sa bangga jadi anak papua lagu ini sa buat sampaikan rasa resah,kecewa,terhadap kata-kata yang tidak mendidik kitorang semua minta maaf kalau ada salah dalam kata dan kalimat salam damai salam yano #savemylandpapua

Whllyano - Bukan Di Hati Ft Anyel Bagarap (Official Video)

284696
11122
329
00:03:33
09.06.2021

Holla geng Sa sama anyel ada bawah lagu yang mungkin enak di dengarkan Judul : Bukan dihati Artist : whllyano ft Anyelbagarap Album : Tembus langit Music by Whllyano Video directed by illham Published by Tupa Publishing Trima kasih Buat semua teman teman Yang sudah dukung will terus Thank full Salam yano Salam damai #Whllyano #AnyelBagarap #BukanDiHati

Whllyano - Sa Tanggung Jawab Ko (with Lean Slim)

7579538
81619
2115
00:03:02
27.12.2020

Holla geng Sa deng slim ada bikin lagu satu yang mungkin enak untuk di dengar Judul : sa tanggung jawab ko Artist : whllyano x lean slim Album : sa bawah koLean Slim Model : cristine worabay : merry worabay Jang lupa share buat yang lain kalau kam suka Trima kasih banyak skli Oh iyo Kam juga bisa follow Tong pu ig Cristineworabay 🤍 Merry worabay 🤍 Lean slim 🤍 Pacejepret13 🤍 Whllyanowiay Oh iyo sa IG link tra bisa copy Jadi dong saja eh Sa sayang🤭🤭😂😂😘😘😘 I lloooovvveeee yooouuuu aaallllllll #Whllyano #SaTanggungJawabKo #WhllyanoMarcellinoWiay

Ingin Hatiku - Whllyano X Reinady Horota (Official Video)

100310
4138
226
00:02:29
15.11.2019

holla geng ada lagu yang sa sama kk rein bawah nih siapa tau enak di teliga judul :Ingin Hatiku artist : Whllyano Ft Reinaldy Horota album :merindu music prod By whllyano Cameramen :ipangkribo kam bisa temukan tong sosial media chorus 🤍 cameramen 🤍 rap 🤍 kalau kam suka lagu ini bantu sa share eh jangan lupa dukung terus dengan cara like//coment//subscribe maksihh semua salam yano salam damai

Whllyano feat. Lean Slim_Sa Mau Koi_Tojana (Official Music Video) | XB Gang

92
2
0
00:03:02
28.06.2020

Whllyano feat. Lean Slim_Sa Mau Koi_Tojana (Official Music Video) | XB Gang holla geng tong dua ada bawah lagu yang mungkin enak di kam telinga nih judul : Tojana artist : Lean Slim & Whllyano Album : kas biar dia kameramen By Pace Komar music By Whllyano trima ksih sudah dukung sa sejauh ini salam sayang salam rindu buat kam semua God blessing lyric tojana su bukan baru kalau sa sayang ko su lama tau kalau deh su deng ko sa malaz tau tra mau let you go sayang sa mau ko saja tapi lama lama sa mulai rasa kalau ko tuh tra pernah ada rasa cintah kah sayang semua ko buang percuma sa mau koi ko mau dia sa su berjuang tapi sa kalah sa syng koi ko cinta dia biar sudah sayang sa mengalah haaaaa,aaaaaa laaaa lala laaa laaa oh hell no f*cking n*gga let you know i'am fighting to got it she love no low sa tra kacang sama deng ko datang culik langsung go dasar setan alas ko mother f*cker stupid donkey you ko tra lebih dari sampah mo ko bawah deh cukardeleng seh ko bawah deh baru kam sey,awas sa mabuk kadang rese sa mengalah karna di ending sa su kalah kam bahagia dengan terpaksa sa kasih salam sa mau koi ko mau dia sa su berjuang tapi sa kalah sa syng koi ko cinta dia biar sudah sayang sa mengalah sa mau koi ko mau dia sa su berjuang tapi sa kalah sa syng koi ko cinta dia biar sudah sayang sa mengalah sanewsie nau..... toyana toyana toyana toyana sa sayang ko

Назад
Что ищут прямо сейчас на
Whllyano official video spring primroses bulbs RAP مراقبه و مدیتیشن плинтус Archicad как быстро апнуть уровень в demon slayer rpg2 вселенная25 покер стрим певец 罗洛 десаут pionsu asmr ニル история одного вокалиста половинки рататуй дисней asus rog keris датчик стоп сигналов персонаж из рататуй lagna wasana